Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymä KEHO

KIHU on mukana KEHO:ssa eli Keski-Suomen hyvinvoinnin osaamiskeskittymässä. KEHO on keskisuomalaisia sosiaali- ja terveysalan, liikunta- ja urheilualan toimijoita sekä hyvinvoinnin osaajia yhteen kokoava monialainen verkosto.

Tavoitteena on, että Keski-Suomessa toimii kansainvälisesti kilpailukykyinen terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen, sosiaalisen hyvinvoinnin, liikunnan, urheilun ja kuntoutuksen osaamis- ja yrityskeskittymä. KEHO on uusi verkosto, joka luo yhteistyömahdollisuuksia, jakaa tietoa ja yhdistää eri toimijoita terveyden ja hyvinvoinnin saralla.

Verkostoon on sitoutunut 16 toimijaa ja yhteensä noin 70 asiantuntijaa. KEHO:ssa mukana ovat: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän Hippoksen kehitys Oy, Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, Jyväskylän Urheiluakatemia, Jyväskylän yliopisto, Keski-Suomen kauppakamari, Keski-Suomen Liikunta ry, Keski-Suomen liitto, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Keski-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry, Keski-Suomen Yrittäjät ry, Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU, Liikunnan ja kansanterveyden edistämissäätiö LIKES ja Metsähallitus.

KIHUn on luonnollista olla mukana osaamiskeskittymässä, jollaista ei Suomessa ole aikaisemmin nähty. Uskomme, että yhdistämällä laaja-alaisesti hyvinvoinnin, liikunnan ja urheilun osaamista voimme saada luotua jotain täysin uutta näille aloille. Lisäksi yhteistyö tukee eri tavoin KIHUn perustehtävän toteuttamista eli suomalaisen huippu-urheilun menestyksen edistämistä ja huippu-urheilun osaamisen kasvattamista.

Yhteystiedot:

Verkostopäällikkö Päivi Fadjukoff
+358 50 518 1410
paivi.fadjukoff@jyu.fi

Milja Leskinen (viestintä)
+358 44 728 5963
milja.leskinen@likes.fi

www.kehofinland.fi