Uutiset Kaikki uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä
22.10.2020 | Yleinen

KIHU hakee fysioterapeuttia

Haemme fysioterapeuttia määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 asti (aloitus 1.12.2020). Töiden jatko 31.8.2021 jälkeen on mahdollinen rahoituksen jatkuessa.

Fysioterapeuttina toimit osana Training Room -hanketta sekä Jyväskylän Urheiluakatemian toimintaa. Työnkuvaasi kuuluvat päivittäistoiminta uinnin, telinevoimistelun ja team-gymin parissa, kehittämistyö sekä valtakunnallisen fysioterapiaverkoston parissa toimiminen.

Edellytämme hakijalta fysioterapeutin tutkintoa (AMK) sekä Valviran laillistusta. Maisteriopinnot fysioterapian, liikuntalääketieteen tai vastaavan alan parista sekä SUFT:n urheilufysioterapian sertifiointi katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta fysioterapian vankkaa osaamista sekä selkeää käsitystä ja mielellään käytännön kokemusta huippu-urheilun harjoittelun ja kilpailusuorituksen vaatimuksista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän suomalaisen huippu-urheilun ytimessä sekä osaavan ja motivoituneen työyhteisön työsi tueksi.

Tarkemman työnkuvauksen ja tehtävän vaatimukset löydät tästä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen: johanna.lehto@kihu.fi. Hakuaika päättyy 6. marraskuuta 2020 klo 16:00. Haastattelut on suunniteltu pidettäväksi tiistaina 17. marraskuuta 2020.

Tiedustelut:
Training Room -hankkeen projektipäällikkö Johanna Lehto, johanna.lehto@kihu.fi, p. 044 712 6670


Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimus- ja kehittämissäätiö (KIHU) on suomalaisessa huippu-urheilussa toimiva kansainvälisesti arvostettu asiantuntijaorganisaatio. Olemme dynaaminen organisaatio keskuspaikkana Jyväskylän Hippoksen alue. Säätiön toimintaa rahoittaa pääasiassa Opetus- ja kulttuuriministeriö.