Keitä olemme?

Huippu-urheilun instituutti KIHU

Keitä olemme?
Tiimi urheilutieteen ja valmennusosaamisen pioneerejä.

KIHUn työntekijät yhteiskuvassa Hipposhallissa huhtikuussa 2022

Huippu-urheilun instituutti KIHU

KIHU on tiimi urheilutieteen ja valmennusosaamisen pioneerejä. Kehitämme, tutkimme ja innovoimme jatkuvasti uusia keinoja, joiden avulla huipputulokset on mahdollista saavuttaa. Valjastamme tutkimustiedon, uudet teknologiat ja innovaatiot tavoitteellisen harjoittelun ja päätöksenteon tueksi. Tuomme yhteen verkostot, ja yhdessä raivaamme tietä kohti kansainvälistä menestystä niin urheilijoille kuin suomalaiselle urheilukansalle. Me johdamme tietä tutkitusti huipulle.

Urheilija käsipyörätestissä väsyneen näköisenä, ympärillä KIHUn asiantuntijoita kannustamassa.

Osaamista, menestystä ja ylpeystekijöitä suomalaiselle urheilukansalle

Pelkkä sisu, kova treeni ja lajiosaaminen eivät enää riitä maailman huipulle. Haastamme vanhat tavat, joilla tulevaisuuden huippu-urheilun tähtiä valmennetaan. Annamme avaimet menestykseen, maksimoimme terveet päivät ja tuomme itsevarmuutta niihin päiviin, kun sitä eniten tarvitaan. Annamme huippu-urheilijalle ja valmentajalle hänen ansaitsemansa kehitystiimin.

Visiomme on olla huippu-urheilun johtava ja kansainvälisesti tunnustettu asiantuntijaorganisaatio

Tuotamme ja sovellamme monitieteistä tutkimusta sekä rakennamme tietopohjaa suomalaisen kilpa- ja huippu-urheilun kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä alan kotimaisten ja kansainvälisten toimijoiden kanssa. Tuomme merkittävää lisäarvoa asiantuntijatoimintaan sekä kehitämme ja koordinoimme suomalaista kilpaurheilututkimusta.

Asiantuntija ja urheilija tarkastelemassa yhdessä tekniikka-analyysin tuloksia paperilta. Ympärillä myös muita ihmisiä.

Tuomme yhteen verkostot ja edistämme huippu-urheilun yhteistyötä

Tavoitteemme on parantaa suomalaisen urheilun kansainvälistä menestystä. Teemme sen nostamalla valmentautumisen laatua ja vaikuttavuutta vahvalla asiantuntijatyöllä, tutkimuksella ja kansallisella sekä kansainvälisellä yhteistyöllä.