TKI-projektit

Käynnissä olevat projektimme

Nostoja TKI-projekteista

Valmentaja ja nuoria urheilijoita lähekkäin toisiaan, toinen käsi jokaiselta keskellä koskettaen muiden käsiä. Noin 50-vuotias miesvalmentaja kasvot hymyillen ryhmään päin.

Kohtaava valmentaja – Positiivisia lasten ja nuorten kohtaamisia keskisuomalaisissa urheiluseuroissa

Aika: 1.1.2024–31.12.2025

Hankkeen tavoitteena on vahvistaa valmentajien mielen hyvinvointia tukevaa valmennusosaamista sekä lisätä keskustelua ja tietoisuutta mielenterveyden edistämisen merkityksestä urheilussa. Hankkeessa edistetään MIELI ry:n Nuori mieli urheilussa -sisältöjen jalkautumista keskisuomalaisiin urheiluseuroihin.

lue lisää
Sport Innovation Hub Jyväskylän logo valkoinena mustalla taustalla. Mukana myös hanketoimijoiden logot ja EU-rahoituslogo

Sport Innovation Hub Jyväskylä

Aika: 1.1.2024–31.12.2026

Hankkeen tavoitteena on kehittää uusimpaan teknologiaan ja innovaatioihin liittyvää urheilun, liikunnan ja kuntoilun TKI-toimintaa. Tärkeänä kohteena on myös yhteistyön lisääminen yritysten ja alueen urheilu- sekä koulutus- ja tutkimusorganisaatioiden välillä yhteisen kehittämisympäristön synnyttämiseksi.

Lue lisää
Urheilun TKI-verkoston logo, jossa niin sanottu tikku-ukkokuva juoksijasta, joka kurkottaa maalilinjan ylitse.

Suomalaisen urheilun TKI-verkosto

Aika: 1.6.2023–31.5.2025

Hankkeen tavoitteena on tehdä selvitys TKI-toiminnan nykytilasta sekä luoda kansallinen KIHUn koordinoima urheilun TKI-verkosto, joka lopulta luo itselleen sopivat toimintamallit ja TKI-toiminnan painopistealueet.

Lue lisää

Kaikki meneillään olevat tutkimus-, kehittämis- ja innovaatioprojektit