Valmiutta harjoitteluun

KIHU Training Room

Laadukasta harjoittelua, ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa ja vammakuntoutusta.

Fysioterapeutti tutkimassa telinevoimistelijan nilkkaa telinevoimistelusalin permannolla.

Toiminta
Terveitä harjoituspäiviä ja valmiutta harjoitteluun

Training Roomin toimintamallien tavoitteena on tukea urheilijan ja joukkueen valmiutta laadukkaaseen harjoitteluun, kehittää ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa ja vammakuntoutusta.

Harjoitteluympäristö
KIHU Training Roomin harjoittelutilat ja laitteet

Training Room -tila sijaitsee Monitoimitalon ja Hipposhallin välissä Rautpohjankadun puolella taloa. Käytettävissä on useita erilaisia harjoitteluun, palautumiseen ja vammakuntoutukseen tarkoitettuja laitteita.

Urheilija on selällään maassa ja fysioterapeuttiopiskelija venyttää urheilijan toista jalkaa kohti urheilijan päätä ja mittaa jalan liikkuvuutta.

Työharjoittelu
Opiskelijoiden harjoittelu KIHU Training Roomissa

KIHU Training Roomissa fysioterapiaopiskelijoiden on mahdollista tehdä viimeistä/syventävää harjoitteluaan osana omia opintojaan. Training Roomissa harjoittelua toteutetaan Trainee-ohjelman kautta.

Kuva tyhjästä Training Roomista, jossa näkyy punainen pitkä jumppamatto, hierontapöytä, jumppapalloja, juoksumatto ja muita harjoituslaitteita.

Tarina
Pilottihankkeesta kehittämisympäristöksi

Training Room -konseptin idea on lähtöisin Yhdysvalloista, jossa lähes jokaisen yliopiston urheilujoukkueen tukena on training room -toimintaympäristö. KIHUn ja Olympiakomitean ylilääkäri Maarit Valtonen oppi Oregonissa, Yhdysvalloissa viettämiensä vuosien aikana että urheilijaterveydenhuollon vaikuttavuus selittyy vahvasti training room -toiminnalla…

Asiantuntija osoittamassa tietokoneen ruudulta jotain tuloskäyrää toisen ihmisen katsoessa ruutua myös vierestä.

Yhteystiedot
KIHU Training Roomin yhteystiedot

Täältä löydät Training Roomin harjoitteluympäristön sijainnin sekä avainhenkilöiden yhteystiedot.

Vastaanotto

Varaa aika fysioterapeutille tai lääkärille

Jos et löydä sopivaa aikaa fysioterapeutille verkkoajanvarauksen kautta, ota yhteyttä suoraan fysioterapeuttiin soittamalla tai sähköpostitse.