Mitä teemme

Jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja tietoa huippu-urheiluun

Mitä teemme?
Jatkuvaa osaamisen kehittämistä ja innovoivaa urheiluälyä.

HUIPPU-URHEILUN VALMENTAUTUMISEN TUKI
Autamme tekemään huippu-urheilijoista ja valmentajista entistä parempia.

Autamme huipulla kilpailevia urheilijoita, joukkueita ja valmentajia tekemään parhaita päätöksiä valmentautumisen arjessa . Sovellamme tutkittua tietoa ja tietoon pohjautuvaa ymmärrystä yksilöllisen harjoittelun tueksi.

Lähikuva keihäänheittäjän kyynävarresta, jossa on ns. heijastavia markkereita, joita käytetään liikeanalyysissä sekä IMU- eli liikeantureita.

URHEILUN TUTKIMUS, KEHITYS JA INNOVAATIOT
Toimimme kehityskumppanina ja monialaisen tieteen tulkkina urheilulle.

Yhdistämme monialaisen tutkimustiedon ja jatkuvan kehitystyön huippusaavutusten tueksi. Tuomme huippu-urheiluun sen missä me suomalaiset olemme parhaita: jatkuvan kehityksen, uudet teknologiat, innovatiivisuuden ja tiedolla johtamisen.

Fysioterapeutti tutkimassa telinevoimistelijan nilkkaa telinevoimistelusalin permannolla.

KIHU Training Room
Terveitä harjoituspäiviä ja valmiutta harjoitteluun

Training Roomin toimintamallien tavoitteena on tukea urheilijan ja joukkueen valmiutta laadukkaaseen harjoitteluun, kehittää ennaltaehkäisevää terveydenhuoltoa ja vammakuntoutusta.

Kuntoilijoita juoksemassa juoksutestiä Hipposhallin radalla.

Tavoittele omaa parastasi, optimaalisella harjoittelulla.

KIHU Sports Lab tarjoaa aktiivikuntoilijoille, yritysten henkilöstölle sekä kilpaurheilijoiksi tähtääville huipputason osaamisen ja tuen, kun tavoitellaan omaa parasta.

Youtube

Tutustu KIHUn toimintaan videoiden kautta

KIHUn Youtube-kanavalta nimeltään KIHUTV löydät mm. Behind the Scenes -videoita toiminnastamme sekä asiantuntijaesityksiä ja webinaaritallenteita.

Muista tilata KIHUTV-kanava!

Urheilulääkäri

Urheilija, varaa aika lääkärille

Lääkärien vastaanotto on tarkoitettu ensisijaisesti Jyväskylän Urheiluakatemian urheilijoille. Vastaanotto sijaitsee KIHUn tiloissa Hipposhallilla. 

KIHU Sports Lab

Varaa aika kuntotestiin

Etsitko itsellesi sopivaa kuntotestiä tai haluatko selvittää omaa kehonkoostumustasi tai palautumistasi? Vastaus löytyy KIHU Sports Labin palveluista!