Lähikuva Arto Kuusistosta. Mieshenkilö, jolla päällään vaalea kauluspaita ja tummansininen pikkutakki.

Arto Kuusisto KIHUn toimitusjohtajaksi

Huippu-urheilun instituutti KIHUn hallitus on valinnut uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Arto Kuusiston. Tehtävä alkaa 1.9.2023 ja samalla KIHU siirtyy organisaatiossaan toimitusjohtajamalliin.

Arto Kuusisto siirtyy KIHUn toimitusjohtajaksi Olympiakomitean johtajan tehtävästä. Kuusisto on vastannut Olympiakomiteassa talouden ja hallinnon sekä digitalisaation kokonaisuuksien johtamisesta.

KIHUn hallituksen puheenjohtaja Tapio Korjus on tyytyväinen toimitusjohtajan hakuprosessiin ja toivottaa Arto Kuusiston tervetulleeksi instituutin johtoon.

– Saimme toimitusjohtajan avoimessa haussa monta pätevää hakijaa. Perusteellisen haastattelu- ja arviointiprosessin jälkeen kärkeen nousi liikunnan ja urheilun moniosaaja Arto Kuusisto, jolla on KIHUn nykyiseen tilanteeseen erinomaisesti sopivaa kokemusta ja osaamista. Arto vahvistaa KIHUn joukkuetta ja sen tärkeää tehtävää suomalaisen huippu-urheilun menestyksen tavoittelussa.

Arto Kuusisto on innostunut valinnastaan ja kokee tehtävän hyvin vastuullisena.

– Olen kiitollinen valitsijoille ja nöyränä otan Huippu-urheilun instituutti KIHUn uuden toimitusjohtajan tehtävän vastaan. KIHUn henkilöstö koostuu huippuosaavista asiantuntijoista ja yhdessä huippu-urheiluverkoston kanssa jatketaan nykyisen strategian eteenpäin viemistä, toteaa Kuusisto.

Lisätietoja:
KIHUn hallituksen puheenjohtaja Tapio Korjus, p. 040 574 0355
Arto Kuusisto, p. 0400 613 014