KIHU Run virtuaalivalmentaja juoksuharjoitteluun

Coach4Pro Oy on yhdessä KIHUn kanssa kehittänyt uuden juoksukouluille ja kestävyysjuoksijoille suunnatun KIHU Run virtuaalisen juoksuvalmentajan.

KIHU Run-palvelu on suunnattu juoksukouluille ja sen avulla ne voivat valmentaa ja kannustaa asiakkaitaan kestävyysjuoksun harjoittelussa. Koulujen asiakkaat voivat jatkaa KIHU Run virtuaalivalmentajan avulla omatoimista harjoittelua juoksukoulun jälkeen. KIHU Run suunnittelee harjoitusohjelman ja raportoi kunnon kohoamisen.

KIHU Run virtuaalivalmentaja perustuu KIHUn kehittämiin ja IAAF:n eli Kansainvälisen yleisurheiluliiton palkitsemiin algoritmeihin kestävyysjuoksun harjoittelun suunnitteluun ja kunnon kehittymisen seurantaan. Virtuaalivalmentajassa yhdistyy viimeisin teknologia ja kestävyysjuoksuvalmennuksen tietotaito.

– Teknologian hyödyntämisestä on tullut ammattivalmennuksen huipulla entistä tärkeämpää, sanoo KIHUn biotieteiden yksikön johtaja Ari Nummela.

– Olemme kehittäneet KIHU Run virtuaalivalmentajan vastaamaan kestävyysjuoksuvalmennuksen tarpeita tänään ja tulevaisuudessa, niin että sitä voivat hyödyntää sekä juoksukoulujen valmentajat että valmennettavat ympäri maailman, kohtuukustannuksin, toteaa Coach4Pro:n toimitusjohtaja Mikko Koskela.

KIHU Run on saatavana osana Coach4Pro-järjestelmää 15.11.2016 alkaen Google Play ja Apple Storesta. Sen kansainvälinen markkinointi aloitetaan loppuvuoden aikana.

Lisätietoja uudesta KIHU Run virtuaalivalmentajasta: https://www.coach4pro.com/kihu-run/

KIHU Run virtuaalivalmentajan julkistamistilaisuus järjestetään Valo-talolla tiistaina 15.11.2016 klo 10.00. Tilaisuudessa KIHU:n biotieteiden yksikön johtaja Ari Nummela kertoo kestävyysjuoksun algoritmeista ja miten niitä on hyödynnetty KIHU Run-palvelussa. Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/316319952084654/