Urheilijatestausverkosto kokoontuu – tule mukaan

Urheilijatestausverkosto on syntynyt vuonna 2012 urheilijatestauksen ammattilaisten omasta toiveesta pitää yhteyttä ja keskustella ammattiin liittyvistä kysymyksistä. Verkoston toiminta alkoi urheilijatestaukseen tarkoitetun KLab-ohjelmiston kehittämisen ympärillä. Urheilijatestausverkoston tarkoituksena on pitää ammatillista yhteyttä urheilijatestausta tekevien ammattilaisten kesken. Toistaiseksi tapaamisia on ollut kahdesti vuodessa keväisin ja syksyisin. Tapaamisten tarkoituksena on tuoda esille urheilijatestaukseen liittyviä kysymyksiä, jotka verkoston jäseniä askarruttavat ja haluavat niitä muiden kanssa pohtia ja jakaa. Seuraava tapaaminen järjestetään Santahaminassa.

Tapaaminen Santahaminassa ja testausverkosto muutenkin on avoin kaikille urheilijatestauksesta kiinnostuneille. Santahaminan tilaisuus on maksuton, mutta osanottajat kustantavat itse matkat ja lounaan.

 

Urheilijatestausverkoston tapaaminen, Santahamina 21.9.2017 klo 9.00-14.30

9:00-9:45 Varusmiesten ja urheilukoulun testauksen esittely, Kai Pihlainen ja Jari Utriainen

9:45-10:30 Testaus osa valmennusta jääkiekossa, Ari Saarikoski

10:30-12:00 Lounas (noin 7-9 €) ja urheilukoulun testiaseman esittelykierros, Jari Utriainen

12:00-12:45 Ylikuormitustilojen hoitopolku Tampereella ja K-Lab-ohjelmiston hyödyntäminen kuormituksen seurannassa, Marko Haverinen ja Jere Ahonen

12:45-13:30 Laktaatti- ja ventilaatiokynnysten erot – vai onko niitä? Jyrki Aho

13:30-13:45 Kestävyyslajien yhteistyöhanke esittely, Ari Nummela

13:45-14:30 Loppukeskustelu oudoista testituloksista ja niiden tulkinnoista, osanottajien alustukset, Ari Nummela

 

Viimeiseen osioon kannustetaan kaikkia osallistujia tuomaan esimerkkejä ihmetystä herättäneistä tai muuten mielenkiintoisista testituloksista!

 

ILMOITTAUTUMINEN ma 18.9.2017 mennessä

Ilmoittautuminen suoraan PV:n urheilukouluun: Jari Utriainen (jari.utriainen@mil.fi) tai Kai Pihlainen (kai.pihlainen@mil.fi).

Ilmoittautumisessa on mainittava nimi, sotu ja auton rekisterinumero (jos tulee paikalle omalla autolla)