Symposiumin mainoskuva, jossa tapahtuman nimi, paikka ja ajankohta sekä kestävyysurheilija ns. maski naamalla juoksemassa ja toinen urheilija nostamassa levytanko juuri rinnalleen.

Urheiluvalmennuksen polttavimpia kysymyksiä ja ajankohtaista tutkimustietoa käsitellään kv. symposiumissa 2.–4.11. – ilmoittautuminen avattu!

Työskenteletkö tai onko tavoitteenasi työskennellä huippu-urheilun parissa? Haluatko päivittää tietotaitoasi uusimmasta urheiluvalmennuksen tutkimustiedosta? Kiinnostaako sinua tietää, miksi ihmiset vastaavat eri tavalla harjoitteluun tai kuinka maksimoida voimaharjoittelun vasteet ravitsemuksen avulla? Entä kuinka urheiluteknologiaa voidaan hyödyntää joukkue- ja yksilölajeissa suorituskyvyn maksimoinnissa ja kuormituksen seurannassa? Näitä ja monia muita aiheita kuulet kansainvälisessä ”Evidence-Based Practises for Elite Sport” -symposiumissa!

Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan ja NeuroMuscular Research Centerin (NMRC) sekä Huippu-urheilun instituutti KIHUn yhteistyössä järjestämä symposium pidetään 2.–4.11. Tämä kansainvälisesti arvostettu tapahtuma järjestetään Jyväskylän yliopistossa jo 22. kertaa.

Tämänvuotisessa monitieteisessä symposiumissa pureudutaan useisiin urheiluvalmennuksen polttaviin aiheisiin, kuten

  • urheilijan kasvuun ja kehittymiseen
  • voimaharjoitteluun
  • urheiluteknologiaan
  • joukkueurheiluun
  • taitoharjoitteluun.

Puhujiksi on tulossa pohjoismaisia alan huippututkijoita ja asiantuntijoita. Tutustu ohjelmaan symposiumin verkkosivuilla.

Tapahtuman abstraktikutsu on auki 15.10. asti ja ilmoittautuminen 1.11. asti.

Osallistumishinta on 90 € paikan päällä tai 50 € virtuaalisesti. Symposiumin kieli on englanti.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:
https://www.jyu.fi/sport/en/research/congresses/ebpes

Tiedustelut:
biolpa-symposium@jyu.fi