Urheilututkimusrahasto

Taloudellista tukea suomalaiselle urheilututkimukselle

Huippu-urheilun instituutti KIHU on lahjoittanut peruspääoman Suomen Urheilun tukisäätiön alle perustettuun Urheilututkimusrahastoon. Rahaston tarkoituksena on tukea taloudellisesti urheilun tutkimusta maassamme rahaston tuottojen avulla. Pääomalahjoitukset lisätään rahaston pääomaan ja sen kerryttämät sijoitustuotot jaetaan tutkimusten tukemiseksi. Rahasto voi kartuttaa omaisuuttaan ottamalla vastaan lahjoituksia ja testamentteja.

Rahaston tavoitteena on kasvattaa ja edistää suomalaista urheilututkimusta pitkälle tulevaisuuteen. Pääomien kasvaessa vuosien mittaan myös sen tuomat tuotot alkavat kasvaa.

Kulttuuripuolella vastaavanlaiset rahastot, jotka ovat toimineet jo useiden vuosikymmenten ajan tuottavat kymmeniä tuhansia, satoja tuhansia, jopa miljoonia euroja vuodessa edelleen jaettavaksi varsinaiseen toimintaan. Urheilu on tutkimusten mukaan hyvin tärkeää suomalaisille. KIHUn toiminta ja muu suomalainen urheilututkimus auttaa suomalaisia urheilijoita kohti parempaa menestystä.

Yritykset

Tulkaa mukaan tukemaan ja luomaan kestävää taloudellista perustaa suomalaiselle urheilututkimukselle. Tutkittu tieto ja sen hyödyntäminen ovat avainasemassa tavoiteltaessa hyvää urheilumenestystä.

Testamentit

Urheilututkimusrahasto voi ottaa vastaan myös yksityisten henkilöiden lahjoituksia testamenteissa. Testamenttilahjoitukset ovat korvaamattoman tärkeitä, jotta urheilututkimusta saadaan kasvatettua Suomessa ja samalla pääset tukemaan myös suomalaista urheilumenestystä. Pienikin lahjoitus auttaa, koska se rahastoidaan tuottamaan tuloa vuosikymmeniksi eteenpäin.

Annamme mielellämme lisätietoa rahastosta, kerromme millaisia urheilututkimusprojekteja on käynnissä ja autamme myös tarvittaessa testamentin tekemiseen liittyvissä käytännön seikoissa.

Ota yhteyttä

Yritys- tai testamenttilahjoituksen tekemisestä kertoo mielellään lisää KIHUn talouspäällikkö Susanna Jouhiaho. Ota rohkeasti yhteyttä!