Harjoitteluympäristö

Training Roomin harjoitteluympäristö

KIHU Training Room -harjoitteluympäristö 

KIHU Training Room -harjoittelutilaa ja välineitä on mahdollista käyttää henkilökohtaisella Training Room -kortilla sekä erikseen sovittujen ryhmävarauksien ja kuntoutuksen aikana.

Training Room -tilan ovet ovat pääsääntöisesti avoinna arkisin ma–to klo 8.30–15.30 ja pe klo 8.30–14.00. Loma-aikoina ovet ovat suljettuina. Harjoittelutila on kuitenkin käytettävissä monitoimitalon aukioloaikoina. Tällöin käynti tapahtuu henkilökohtaisella Training Room -kortilla monitoimitalon vahtimestarien kautta.

Harjoitteluvälineet ja tilat

Training Roomista löytyy monipuolisesti oheisharjoitteluvälineistöä, sekä kuntoutusta ja palautumista tukevia laitteita. Harjoitusvälineet ja laitteet (pois lukien AlterG-painokevennetty juoksumatto) ovat ryhmien käytössä ryhmävarauksien aikana, ja yksilöiden käytössä henkilökohtaisella Training Room -kortilla aina silloin kuin tila ei ole varattu ryhmille.

Palautathan ystävällisesti kaikki välineet ja laitteet heti käytön jälkeen takaisin omille paikoilleen, jotta ne ovat käyttövalmiina seuraavalle urheilijalle tai ryhmälle.

Laitteet, jotka tulee varata erikseen Training Room kalenterista:

  • AlterG painokevennetty juoksumatto (käytölle erillinen hinnasto)
  • Gymstick Pro -juoksumatto
  • Recovery Pump -kompressiolahkeet
  • Harvia-infrapunasauna (Hippoksella eri tilassa)
  • Avantopool-kylmäallas (Hippoksella eri tilassa)  

Laitteiden ja tilojen varaukset

Kaikki laitteiden sekä ryhmien tilavaraukset tehdään  Training Room -kalenterista (ks. linkki alla). Ryhmien tilavarauksista huolehtii Training Roomin fysioterapeutti.  

Training Room -tilan ja laitteiden ajantasaisen varaustilanteen näet em. kalenterista sekä Training Room tilassa olevalta näytöltä

Vastaanottotilat

Urheilufysioterapeuttien vastaanottohuone sijaitsee aivan Training Room -harjoittelutilan vieressä KIHUn käytävällä ja lääkärien vastaanottohuone samassa kerroksessa pitkän käytävän toisessa päässä.  

Jos fysioterapeutti ja/tai lääkäri on paikalla Training Roomissa, käyttäjät voivat konsultoida heitä lyhyesti oireisiin tai vammaan liittyen (vamman ensiapu, lyhyt arvio hoidontarpeesta ja kiireellisyydestä). Jos tilanne vaatii lisäselvittelyjä, ohjataan urheilija varaamaan erillinen aika lääkärille tai fysioterapeutille.