Uutiset Kaikki uutiset
Jaa facebookissaJaa twitterissäJaa linkedinissä

VALMENTAJAKYSELY 2019 – Lisää tietoa valmentajista!

Valmentajat ja ohjaajat ovat sekä urheilumenestyksen että liikunnallisen elämäntavan edistämisen keskeisin voimavara. Valmentajien tukeminen parhaalla mahdollisella tavalla edellyttää systemaattista tiedon keräämistä eri ympäristöissä toimivien valmentajien ja ohjaajien määristä, taustoista, motiiveista, tarpeista ja kehityspoluista sekä arvoista ja asenteista.

Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus (KIHU) on aiemmin toteuttanut kaksi valmentajakyselyä vuosina 2009 ja 2013. Nyt on aika kyselylle, joka valmentajien nykytilan kuvauksen ohella mahdollistaa myös valmentajien taustoissa, toiminnassa ja toimintaympäristössä 10 vuoden aikana tapahtuneiden muutosten kuvaamisen.

Vuoden 2019 Valmentajakyselyllä tavoitellaan mahdollisimman laajaa joukkoa eri lajeissa ja tasoilla toimivia valmentajia ja ohjaajia ja vastauksesi on meille arvokas riippumatta siitä, valmennatko juuri tällä hetkellä.

Kyselyyn vastaaminen on täysin vapaaehtoista ja tapahtuu anonyymisti. Vastaamiseen on hyvä varata aikaa vähintään 20 minuuttia ja se on myös mahdollista keskeyttää, jolloin järjestelmä lähettää sinulle uuden linkin vastaamisen jatkamiseksi. Odotamme vastaustasi 30.6 mennessä.

Vastaamaan pääset tästä:  https://link.webropolsurveys.com/S/2473A23775C6E7A0

Hankkeesta vastaa Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus (KIHU) ja se toteutetaan yhteistyössä Suomen Olympiakomitean, Paralympiakomitean, Suomen Valmentajien, Suomen Ammattivalmentajien, Suomen urheilun eettisen keskuksen sekä lajiliittojen kanssa.

Lisätietoja:
Minna Blomqvist, KIHU, minna.blomqvist@kihu.fi 
Kaisu Mononen, KIHU, kaisu.mononen@kihu.fi